Once more before the nigth falls

White Wolfin peleille oma foorumi.
World of Darkness, Exalted ja muut firman tuotokset.

Valvojat: Thaumiel_Nerub, Behell, Locku

Once more before the nigth falls

ViestiKirjoittaja frostbeard » 22 Tammi 2010, 11:17

Oikein kirjoituksen ja pilkkujen vihollinen numero #1 tässä taas
Olen juuri lopettanut ensimmäisen pitkän WOD pelini Melancholy Nigths/Knigthsin joka venyi lähes vuoden pituiseksi tarinaksi.
Nyt olen aloittelemassa uutta kamppanjaa lähi aikoina mutta vielä paljon maailmaa on tehtävänä kuten kaupungit ja muutama tärkeä roolihahmo tarvitsee lihaa luittensa päälle joten pyydän teiltä toverini apua, tarjotkaa innoittavia kirjoja elokuvia mietelmiä ja ideoita joista rakentaa todellinen Grim fairytale. Kamppanjaa kantavana ideana on WODiin sopiva rikas ja runsas kerronta eli materiaalia tarvitaan paljon vaikka moni teistä on jo miettimässä mutta FB etkö tiedä että pelaajat kuitenkin sivuuttavat sydäntä riistävän gothic love storyn voidaakseen ampua oravia(Näin kävi viimeksikin). Tulossa pian on foorumeiden osoite johon rakennan itse maailman ja kerron pelaajien kommellukset kunhan peli saaddaan alkuun.

Niitä jotka jaksoitte lukea tuon Wall of Txtin Kiitän ajastanne ja jos voitte antaa anteeksi oikein kirjoituksen puuttumisen ja jakaa taitojanne kanssani olisin kiitollinen teidän: Frostbeard & Melancholy.
frostbeard
 
Viestit: 23
Liittynyt: 13 Maalis 2005, 09:54

Once more before the nigth falls

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » 22 Tammi 2010, 11:22

Grimmin sadut? Tulee mieleen elokuva. Kannattanee tsekata Changeling the Lost jos siitä lohkeaisi idean hiventä synkkään satuun.

Mitä muuten hahmot ovat? Mikä aikakausi? Maa?

Mietin muuten sitä, että kannattaisiko tehdä kampanjalle oikein wiki? Vois olla siististi cool.
Avatar
Thaumiel_Nerub
Lich ruhtinas
Lich ruhtinas
 
Viestit: 4630
Liittynyt: 30 Tammi 2007, 15:38
Paikkakunta: Otamo

ViestiKirjoittaja frostbeard » 22 Tammi 2010, 13:13

Jeps rakastuin omaan ääneeni liikaa ja unohdin detalit kuten itse asian.
Aikakausi on 1900-2000 luku maana toimii oma maailmamtäme tosin en tiedä vielä millä mantereella. Peli toimii yhdellä npc ryhmällä ja kahdella pelaaja ryhmällä. Peli etenee siten että pelaaja ryhmät yrittävät selvittää npc ryhmän identiteettiä ja ottaa näihin yhteyttä (pahassa tai hyvässä riippuen pelaajista). Lopulta kohdaten toinen toisensa(as above).
Hahmoja ovat Joel joka toimii tarinan kertojana ja on kronikoija joka oman kertomansa mukaan kirjoittaa oikeaa historiaa ei sitä puppua jota löydät oppikirjoista. enemmän hahmoja esitellään kunhan pääsen tänään tapaamasta joka paikan nörttiäni joka toimii foorumin rakentaja apunani toivo on että maanantaina ensimmäinen psoti on jo foorumissa.

Thaumiel sanoit wikitä jotain siis white wolfin omaan vai minne ajattelit?

Teidän apuanne kiittäen: Frostbeard & Melancholy
frostbeard
 
Viestit: 23
Liittynyt: 13 Maalis 2005, 09:54

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » 22 Tammi 2010, 13:25

Oma wiki kampanjalle, sitä meinasin. Itselläni on oman kampanjan wiki allekirjoituksessa. Siihen tosin tulee wanhojakin kamppiksia, kun kerkeää lisäilemään ja uusia alkavia kamppiksia. Wikiin voi näpsästi koota tietoa kampanjasta, kuvausta, itse stooria jne. Enkä nyt puhu tuosta omastani, vaan muita roolipelikampanjawikejä joita olen nähnyt netissä.
Avatar
Thaumiel_Nerub
Lich ruhtinas
Lich ruhtinas
 
Viestit: 4630
Liittynyt: 30 Tammi 2007, 15:38
Paikkakunta: Otamo

ViestiKirjoittaja VentrueCupFinalist » 22 Tammi 2010, 14:00

Jotta voisin auttaa tai ehdottaa jotain, täytyisi saada jokin käsitys tuosta teidän alkavasta pelistä. Nyt vielä ainakaan minulle ei selvinnyt, mistä on kyse.

Eli siis ovatko hahmot ihmisiä (WoD mortals), vai jotain yliluonnollisia otuksia? Onko npc ryhmän todellinen luonne se pelin pointti, vai minkä vuoksi hahmot yrittävät saada heihin yhteyden? Kuuluvatko hahmot itse, jos ovat tavallisia ihmisiä, johonkin salaseuraan jonka nimissä tarkkailevat ympäristöään, vai mikä heidän motivaationsa on?

Mainitsit yhden hahmon, jonka konsepti on historiankirjoittaja. Pyöriikö peli tämän idean ympärillä, eli tarkoitus on avata 'todellista' (varjo?) historiaa? Onko juurikin tuolla npc ryhmään kontaktin ottamisella jokin yhteys tämän kanssa? Ovatko kaikki hahmot historioitsijoita tai tutkijoita?

Maailmakaan ei ihan auennut, eli se on osaksi teidän omanne ja osaksi tämä todellinen maailma? Onko tuon teidän maailmanne lait samanlaiset kuin tosimaailman? Jos hahmot haluavat avata 'todellista' historiaa, millainen on tuon teidän maailmanne oppikirjojen historia?

Nyt ei tule mieleen kuin Changeling the Lost joka kannattaa hommata, jos teemana on grim fairytale. Pans labyrinth on tähän sopiva leffa. Night watch leffa, jos saat hankittua käsiisi, voisi kanssa toimia. Crow (se 'oikea') kenties? Silent Hill pelit? Ehkä leffakin? Eternal Darkness peli? Vaikea ehdotella, kun ei tosiaan ole paljon käsitystä teidän pelistä...
Vinculum 15.3.2008
Se on tyhmä joka haukkuu toista (päiväkotiviisaus, josta aikuisilla olisi opittavaa)
"I, at any rate, am convinced that He (God) does not throw dice."
-Albert Einstein
Avatar
VentrueCupFinalist
Lich ruhtinas
Lich ruhtinas
 
Viestit: 1480
Liittynyt: 31 Maalis 2005, 18:11

ViestiKirjoittaja frostbeard » 25 Tammi 2010, 11:04

Jep eli pyydän anteeksi että tämä kaikki tulee hieman pätkissä ja puolikse hepreaksi yritän kääntää ajatuksia ja 4 A4 muistiinpanoja koherentiksi tekstiksi eikä asiaa auta että miulla on tapana keksiä asioita töissä ja bussissa niin että raapustan post it lapulla kolmen millin tekstillä yhden asian ja toiselle toisen. Liikuttava voima on perinteinen mysteerin selvitys pelaajat ovat joka mortaleja jotka herättävät ihmissutensa tai Changeling/vamppyyrejä(tätä harkitaann vielä kumpi on parempi) riippuen kumpaa pc ryhmään kuuluvat. Gmnpc ovat hunttereita jotka täysin tiedostavat maailman aidon luonteen eli yliluonnollisen. pelaajat aloittavat pelin uskoen että he ovat ainut tosi satu. ``sattumalta´´ törmäävät todistus aineistoon joka viittaisi siihen että näin ei olekaan kuten murhaan tai näkevät jonkun hyppäävän kadulta kolmanteen kerrokseen etc. ja rupevat selvittämään asiaa opastajaltaa eli kronikoitsijalta ´joka toimii molempien pelaaja ryhmien valvojanan ja kouluttajana. Maailma on omamme muutamalla maku muutoksella esim yhdysvallat mihn nyt esimerkkinä sijoitan kamppanja tätäkään ei vielä ole lyöty lukkoon on joutunut muutamiin ylimääräisiin kahnauksiin ja pelaajat tuntevat toisensa sodan ajalta huom siis saman porukan pelaajat eivät toisen ryhmän pelaajat. samat yhteiskunnan ja fysiikanlait pätevät tässäkin maailmassa paitsi että salainen käsky on annettu poliiseille avatu tuli ketä tahansa yöllä liikkuvaa ja aseistanutta vastaan johtuen WOD maailman yö elämästä (;. Kronikoitsija on yllätys yllätys tarinan pahis tai pää hahmo joka istuttaa todistus aineistoa ja ohjaa pelaajia kohti lopullista yhteen ottoa toivoen saavansa jotain historiallista aikaan. Todellinen hsitoria johon edellisessä viestissä viittasin on WOD historia sillä koko mailmahan ei ole tietoinen maailman varjo puolesta vaan jatkaa elämäänsä ja uskoo oikeasti että yliluonnollinen on satua ja maailmassa kaikki on loogista ja järjellistä.

Kysymys? voivatko Changelingit näyttää ihmisilta ja sulautua yhteiskuntaan entä prometheanit?

Jälleen kerran kaikkien panostusta arvastaen ja avusta ylistäen: Frostbeard & Melancholy
frostbeard
 
Viestit: 23
Liittynyt: 13 Maalis 2005, 09:54

ViestiKirjoittaja frostbeard » 25 Tammi 2010, 22:28

Once Beforen foorumit on avattu:
http://www.grafiikka.eu/frostbeard

Kaikki voivat lukea mutta kirjautuminen on vaadittavaa jos haluaa auttaa tämä tapa päätettiin ottaa käyttöön sillä internetti on laaja paikka ja ties millaisia trollaajia ja pässinpäitä täynnä joten open foorumit olisivat olleet liian alttiita näille ilmiöille.

Materiaalia julkaisen tuonne heti huomenissa kunhan saan sen tavattua selkeäksi tekstiksi ja Melancholy on lupautunut pistäytymään aina välillä ja jakamaan viisauttaan.

Teidän: Frostbeard & Melancholy

Edit: Uusi osoite mutta tuttu vanha once more. Uusia tuulia tarvitaan foorumien koko on masentava 4 joista kolme on moderaattoreita joten uusia ideoita ei kuulu usein(=
Viimeksi muokannut frostbeard päivämäärä 12 Maalis 2010, 10:44, muokattu yhteensä 1 kerran
frostbeard
 
Viestit: 23
Liittynyt: 13 Maalis 2005, 09:54

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » 25 Tammi 2010, 22:41

Nätin näköinen, sopivan göötähtävä ;)
Avatar
Thaumiel_Nerub
Lich ruhtinas
Lich ruhtinas
 
Viestit: 4630
Liittynyt: 30 Tammi 2007, 15:38
Paikkakunta: Otamo

ViestiKirjoittaja frostbeard » 21 Huhti 2010, 13:45

Apu olis tarviin foorumeilla joKA meinaa kaatua nyt populaatio katoon käykää ihmeessä vilkasemassa ja jakamassa ajatuksia jos niitä syntyy.

Kuten aina teitä kiittää yhteistyöstä Frostbeard.
frostbeard
 
Viestit: 23
Liittynyt: 13 Maalis 2005, 09:54


Paluu White Wolf

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php