[V:tR] Requiem Vampire Knight

White Wolfin peleille oma foorumi.
World of Darkness, Exalted ja muut firman tuotokset.

Valvojat: Thaumiel_Nerub, Behell, Locku

[V:tR] Requiem Vampire Knight

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » 20 Heinä 2012, 08:12

En muista missä törmäsin tähän Requiem Vampire Knight sarjikseen netissä, mutta vaikuttaa aika siistiltä siis kuvailun ja kuvien perusteella, mitä löytyy.

http://en.wikipedia.org/wiki/Requiem_Chevalier_Vampire
Google kuvahaun satoa

Minua ei siis ole Vampire: the Requiem napannut sitten yhtään, mutta tämän kun bongasin niin mietin, että Requiemilla voisi pelata tämän tyylistä mitä surffailulla saatu rajattu informaatio on minulle näyttänyt. Vampiren haluan pitää ihan Masqueradena, joten hyllyssä pölyttyvä Requiem sai minulta pitkiä katseita tämän Requiem Vampire Knightin takia.

Tosiaan, Requiem ei kiinnosta Requiemina, mutta pohdinkin voisiko Requiem olla selkeästi aivan erilainen tämän inspiroimana.

Politiikat ja teekutsut sikseen ja badassia kehiin.
Avatar
Thaumiel_Nerub
Lich ruhtinas
Lich ruhtinas
 
Viestit: 4630
Liittynyt: 30 Tammi 2007, 15:38
Paikkakunta: Otamo

Re: [V:tR] Requiem Vampire Knight

ViestiKirjoittaja VentrueCupGraduate » 21 Heinä 2012, 16:41

Mutta eihän tuolla sarjiksella ollut mitään tekemistä Vampire the Requiemin kanssa? Siis virallisesti, eli jos tuon tyyppinen pelaaminen kiinnostaa, miksi et vain sovella seikkaulua Masqueraden maailmaan ja sääntöihin jos se tuntuu enemmän omalta? En näe mitään syytä muokata tarinaa nimen omaan Requiemin säännöille.

Parhaiten tuollainen peli varmaan soveltuisi itseasiassa jonkin fantsusysteemin säännöille. En ehkä itse siirtäisi ekana WoDiin. Ja jos kunnon badass-peliä haluaa, niin Requiemin säännöt eivät siihen oikein taivu paradoksaalisuudessaan. Vampyyrit eivät siinä ole mitään kovin "badass" tyyppejä...
Avatar
VentrueCupGraduate
 
Viestit: 110
Liittynyt: 06 Kesä 2012, 18:34

Re: [V:tR] Requiem Vampire Knight

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » 21 Heinä 2012, 17:44

No, haluan pitää Masqueraden Masqueradena ja mietin kun tuo Requ on tuolla tyhjän panttina ollut aina. Ja tuolla sarjiksella ei ole mitään tekemistä pelien kanssa. Se vain visuaalisesti inspiroi.

Ja joo, totta. Ehkä Vampire (WoD) ei ole se kätevin säännöstä väkivaltaiseen goottimättöön helvetissä. Pitänee ehkä miettiä muuta peliä mikä olisi jees tuollaiseen.
Avatar
Thaumiel_Nerub
Lich ruhtinas
Lich ruhtinas
 
Viestit: 4630
Liittynyt: 30 Tammi 2007, 15:38
Paikkakunta: Otamo


Paluu White Wolf

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php