Karvakorvat tien päällä

White Wolfin peleille oma foorumi.
World of Darkness, Exalted ja muut firman tuotokset.

Valvojat: Thaumiel_Nerub, Behell, Locku

Karvakorvat tien päällä

ViestiKirjoittaja Snowtiger » 21 Heinä 2012, 15:06

Lueskelin tuossa vanhaa Ehdotuksia Road Trip tyyliseen minikampanjaan -threadia ja mieleeni sikisi idea nomadisesta Wuffikamppiksesta, pelialustana Werewolf the Forsaken, ja vaikutteita voisi ehkä ottaa Supernatural -TV-sarjasta ja muista sopivista lähteistä. Ideana olisi se että muutaman hauvan (korkeintaan 4-5 hahmoa) lössi lähtisi jostain syystä(vaikka erimielisyydet alkuperäisen lauman kanssa on johtaneet välien tulehtumiseen ja lössi lähtee tien päälle kun ei kotona enää kärsi olla tai sitten porukan entinen reviiri jyrättiin ja tyypit päättivät lähteä etsimään uutta kotia) tien päälle sopivalla kulkuneuvolla (olkoon se nyt paku jahka joku muu sopiva kulkine, kun on kyse kuitenkin monipäisestä poppoosta).

Reissun päällä totutusti tulee kaikenlaista vastaan, ja lisämausteena on vielä henkien aiheuttamia häröjä ja kilpailevien laumojen reviiriselkkauksia, kun poppoomme vääjäämättä joutuu kulkemaan toisten reviirien läpi sopivaa kotipesää etsiessään. Wuffien kanssahan voi päivälläkin temmeltää ja Supernaturalin tyyppinen syrjäkylämiljöö jossain metsän siimeksessä sopinee hyvin taustaksi, kun muistaa maustaa sitä sopivasti ja tarjoilee välillä vähän ränsistyneempääkin kuvastoa.

Oliskohan tässä ideaa wuffikampanjaan?
"Tulehan tänne, senkin ylikasvanut kisumirri, niin halkaisen kallosi kuin simatynnyrin!"
- Thorin Kegsplitter (Male Dwarf Fighter 12 @ NWN1)
Avatar
Snowtiger
 
Viestit: 217
Liittynyt: 27 Kesä 2007, 14:55

Re: Karvakorvat tien päällä

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » 21 Heinä 2012, 15:59

Mikä ettei olisi ideaa. Joku keikkabussi tyylinen ratkaisu poikueelle liikkuvaksi asunnoksi. Tien päällä sattuu ja tapahtuu ja voi keskittyä aina eri paikoissa eri jänniin piirteisiin. Tai itse näen aina roadtripit jossain takapajulassa ja pikkukylissä.
Avatar
Thaumiel_Nerub
Lich ruhtinas
Lich ruhtinas
 
Viestit: 4630
Liittynyt: 30 Tammi 2007, 15:38
Paikkakunta: Otamo

Re: Karvakorvat tien päällä

ViestiKirjoittaja aatami » 02 Marras 2012, 11:04

Joudut kyllä sitten sen verran muovailemaan fluffia, että juurikin määräät että toisten reviireillä ei saa kulkea edes "ihmis-asioissa", nimittäin uudessa wuffessa saavat sudet yleisten tapojen mukaan kulkea toistensa reviireillä, kunhan pidättäytyvät ihmismenoissaan. Tietystikin voit ihan fluffia muuttamattakin pistää jonkun härölauman mukaan tarinaan, joka on sen verran sekopäinen ettei päästä toisia edes ajamaan läpi. (IMHO tätä kikkaa tosin käyttäisin itse vain kerran, ettei mene liian itseääntoistavaksi pelit)
Avatar
aatami
 
Viestit: 68
Liittynyt: 21 Elo 2009, 18:13


Paluu White Wolf

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php