Twilight 2000

Tänne voit aloittaa oman topicin kampanjastasi ja kirjata siihen päivityksiä ellet välttämättä tarvitse silti ryhmällesi omaa yksityistä aluetta.

Valvoja: Thaumiel_Nerub

Twilight 2000

ViestiKirjoittaja Fenris » 06 Elo 2017, 18:39

Pako Kaliszista on nyt suoritettu. Vähäisen pelaajamäärän johdosta pelaajat saivat runsaasti harjoitella partion- ja ryhmänjohtajan taitoja. Porukan vahvistuksena olleet Eph:t olivat lähinnä 5. mekanisoidun divisioonan huoltojoukoista tulleita, eri kansallisuuksia edustavia miehiä.

Peliä tuntemattomille Pako Kaliszista on ensimmäisen painoksen mukana tuleva valmisseikkailu, jossa pelaajat todistavat oman divisioonansa hajoamisen ylivoimaisten vihollisjoukkojen käsissä.

Otin pelinjohtajana heti vapauksia ja hahmot saivat vain pienen rahasumman hahmonluonnin yhteydessä. Näin pelaajat pysyivät sopivan nälkäisinä. Ryhmän ainoa ajoneuvo menetettiin porukan johtajan epämääräisen ja ailahtelevan johtamisen takia. Vihamielisten joukkojen lisäksi maaseudulta löytyi henkihieveriin simputettu neuvostosotilas, joka oli kotoisin Kaukasuksen alueelta. Mustasilmäinen huoltosotilas sitten neuvoi jalkaisin liikkuville hahmoille, mistä löytyi neuvostodivisioonan ajoneuvovarikko, josta uskaliaan sissi-iskun avulla saatiin käyttöön kuormuri ja tankillinen dieseliä.

Dobrozienin luona Krakovan suuntaan paennut ryhmä joutui amerikkalaisen mekanisoidun tiedustelukomppanian saartamaksi. Porukan johtajana toiminut ilmavoimien sotilaspoliisialiupseeri joutui komppaniaa komentavan kapteenin eteen. Silmittömästi neukkuja vihaava rouva kapteeni, ei tykännyt ryhmän monikansallisesta kokoonpanosta. Sen sijaan komppanian vääpelin kanssa juttu natsasi paremmin ja ryhmänjohtajan hallussa ollut tiedusteluraportti vaihtui venäläiseen konekivääriin ja tuoreimpiin tietoihin lähipaikkakuntien tilanteesta. Näiden tietojen perusteella pelaajat pystyivät väistämään voimakkaat neuvostoliittolaisista sotilaskarkureista koostuneet rosvojoukot.

Asuttuja alueita välttelemällä ryhmä onnistui pääsemään aina Krakovan esikaupunkien tuntumaan. Varovaisuus meinasi tosin kostautua tässä kohtaa, koska vaatelastia kuljettanut kauppakaravaani piti pensaikossa piileskellyttä ryhmää rosvoina ja Krakovan joukot hälytettiin pelaajia jahtaamaan. Onneksi pelaajat saivat lopulta neuvotteluyhteyden joukkoihin ja lopulta 100 sanaa englantia osaava kersantti johti porukan Krakovan kaupungintalolle oleskelulupien hakuun.

Viikon oleskelulupa olisi surkean neuvottelun jälkeen maksanut 30 "dollaria" kullassa per henki. Ikävä kyllä ryhmän jäsenillä ei ollut tälläisiä rahasummia ja pandasilmäisellä neukkukarkurilla oli vaatteiden lisäki vain pari omenaa, puukko, pressun palanen ja 60 vuotta vanha sotilaskivääri + 30 patruuunaa. Yleisessä härdellissä virolainen kuski möläytti huonolla englannilla, että kuormurin tankissa on 200 litraa dieseliä. Oleskelupia hoitanut virkamies riemastui tästä ja lupasi, että koko porukka saa polttoainetta vastaan oleskeluvat vuodeksi! Onneksi porukkaa johtanut sentään tajusi tingata litran löpöä omaan käyttöön, että kuormuri saadaan pajalle polttoainetyypin vaihtoa varten. Polttoaine sitten valutettiin jerrykannuihin sivukujalla ja aivan viralliselta ei touhu sitten kuitenkaan vaikuttanut.

Peliä tuntevat varmaan huomasivatkin, että en pelauttanut The Free City of Krakow lisäosan mukana tullutta Operation Reset seikkailua. Valmismateriaali on hyötykäytössä, mutta en viitsi pelauttaa näin vihreällä porukalla mitään kovin vaativia skenaarioita. Eeppiset historiaa muuttavat seikkailut tulevat sitten myöhemmin - jos tulevat! Lisäksi käytin seikkailun suunnitteluun The Black Madonna lisäosan materiaalia.
Fenris
 
Viestit: 18
Liittynyt: 13 Elo 2016, 14:44

Paluu Kampanjat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php