Gamma World/Mutant Future Junk generator

Roolipelit tuhon jälkeen

Valvojat: Thaumiel_Nerub, Locku

Gamma World/Mutant Future Junk generator

ViestiKirjoittaja Thaumiel_Nerub » 02 Elo 2012, 10:39

Löytyi tällainen kiva saitti, missä voi generoida random rojua Gamma Worldiin (tai Mutant Futureen, mikä on klooni 1/2 edikasta).

http://critical-hits.com/ch-presents/ga ... unkulator/

Kivana lisänä on, että saitti hakee esineille nimen perusteella google kuvahausta kuvan. Toki aina ei kuva ihan natsaa tästä syystä, mutta useimmiten kyllä. Esineille on myös ilmoitettu kunto.

Itse käytin siten, että kun pelaaja oli hahmonsa luonut ja normaalisti ostanut varusteet pistin käyttämään tuota taulukkoa 14+1 random romulle. Kerroin, että nämä varusteet ovat jostain syystä hahmolle tärkeitä, koska niitä roudaa mukanaan. Voi siis hahmon taustatarinaan sisällyttää, että miksi tätä raahaa messissä. Ja ehtona oli tietty, että mitä tahansa sieltä tulee, niin pelin ensi sekunnilla hahmo ei saa heittää sitä pois yhtäkkiä, koska on tähänkin asti sitä raahannut mukanaan! (Harmiksi en nyt pääse hahmikseen käsiksi kirjoittaakseni, mitä pelaaja hahmolleen heitti.)

Tässä parit 1d4+1 tulokset, mitä hahmo voi saada:
- Alpha enhancer (intact), Locket, contains 2 photographs (unusable, smashed flat by steamroller), Pinking shears (important parts rusted shut), Nylon fishing line (rusty???)
- Tent-sized mosquite not (important part rusted shut, vetskari kenties) - Military metal (obviously broken), Plastic dinnerware (good condition but dented)
- Surgical unit (important piece broken), Electric guitar (still fresh)
- Space heater (perfect condition - lämpöpatteri siis), Binoculars (rusty), Two tubes of green neutralizing pigment (unusable, smashed flat by steamroller), Package of fruity gum (important piece broken - käärepaperi puuttuu ja purkka kovaa?), Gravity accelerator (obviously broken off something larger)
Avatar
Thaumiel_Nerub
Lich ruhtinas
Lich ruhtinas
 
Viestit: 4630
Liittynyt: 30 Tammi 2007, 15:38
Paikkakunta: Otamo

Paluu Post-Apocalypse

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php