Satunnaista jännää

Tietokone- ja konsolipelit sekä yleinen keskustelu tekniikasta

Valvoja: Thaumiel_Nerub

Re: Satunnaista jännää

ViestiKirjoittaja Miihkali » 02 Helmi 2017, 18:56

Kaveri jotain sönkötti tuosta. Yritin katsoa striimiä, mutta tyyppi lähti lounastauolle juuri kun aloin katsoa videota, joten se sitten jäi.
Did you deem yourself strong, because you were able to twist the heads off civilized folk, poor weaklings with muscles like rotten string?
Avatar
Miihkali
 
Viestit: 593
Liittynyt: 05 Joulu 2010, 23:46

Re: Satunnaista jännää

ViestiKirjoittaja Noppamaagi » 09 Helmi 2017, 11:19

Nälkään nääntymäisilläni horjuin viimeisillä voimillani aavikolta vehreälle joelle ja heti ensimmäisenä ärisevä nahkapeikko säntäsi munasillaan kimppuun. Hakkasin mokomaa kivikirveellä päähän, kunnes se kuoli ja hengen pitimikseni söin sitten sen raakana. Ei tee raaka peikko terveydelle hyvää. Myrkytys tuli ja melkein kuolin, mutta en sentään nälkään. Lopulta toivuin tutkimaan vaarallista maailmaa ruohovaatteissa ja kivikirves ainoana turvana.

Ihan hauskan olonen pelin alku, mutta aivan hirveää grindausta. Tuossa jos missä tulee tunne, että nyt ollaan pelille töissä ja urakalla. Kaikenlaisisa siistejä juttuja pystyy kyllä tekemään, mutta pienikin talo vaatii aivan älyttömän keruu-urakan kiveä ja muita matskuja. Hyvät rakennuspalikat vaativat paljon leveliä. Creative moodia ei ole, mutta jos testailee yksin, niin admin työkaluilla pääsee lähelle vastaavaa, kun voi summonoida palaset suoraan inventoryyn ja lappaa sitten paikalleen. Admin voi lisäksi asettaa sopivat kokemuksen kertymät ja muut asetukset, niin saa vauhtia levelöitymiseen ja vaikka mihin. Itse maailma on käsin tehty kartta, missä on todella paljon jännittäviä yksityiskohtia. Vähän liikaa raunioita jokapuolella minun makuuni, mutta se on makuasia. Hiekkamyrsky on jännä ja siihen voi liiskuhahmolla kuolla, jos ei ole suojaa. Eniten minua ärsyttää ylipehmeät työkalut ja varusteet. Miekan joutuu korjaamaan joka tappelun jälkeen ja kilpi hajoaa muutamasta osumasta. No tämä on vasta varhaisen vaiheen peli ja päivittyy kaiken aikaa, niin moni asia vielä muuttuu useampaan kertaan.

Lopulta napsuttelin hahmon 50 levelille, että saan rakennuspalaset auki. Pääsin sitten kunnolla rakentamaan Humppaparatiisia. Tämä nyt on vain testausta. Pitää jossain vaiheessa aloittaa oikeampi survival maailma. Harmi kyllä, itsellä voi olla vain yksi yksinpelimaailma kerrallaan, mikä on kummallinen rajoitus.
Sua gobliinit kyttää ansoineen, sua peikot ajaa satimeen...
Avatar
Noppamaagi
Lich ruhtinas
Lich ruhtinas
 
Viestit: 1334
Liittynyt: 18 Loka 2005, 12:20

Edellinen

Paluu Bittinurkka

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php