Päivityksiä sivustolla

Roolipelit.net tiedottaa

Valvoja: Thaumiel_Nerub

Päivityksiä sivustolla

ViestiKirjoittaja Admin » 16 Touko 2005, 11:15

Seuraavat päivitykset tehty sivuston toimintaan:
    Vasemmassa alakulmassa on uusi "Online" blokki. Siitä näet suoraan ketä jäseniä on kirjautuneena juuri nyt ja voit lähettää heille myös privaattiviestin. Lisäksi näet vierailijoiden määrän sekä rekisteröityineiden kävijöiden määrän yhteensä. Sen alapuolella on "Omat kamusi" lista, johon voit lisätä sivustolta omia kamujasi ja näet heidän online tilanteensa nopeasti ja voit lähettää privaattiviestejä heille helposti. Tämän lisäksi vielä privaattiviestien "Inbox" löytyy tämän listan alapuolelta. Siitä näet omat uusimmat viestisi.
    Asetukset kohdasta voit lisäksi vaihtaa näiden eri kohtien näkyvyyden. Poistamalla näkyvyyden kaikista saat suunnilleen samanlaisen Online blockin kuin aikaisemminkin
    Käyttäjien profiileista näkyy nyt runsaasti enemmän tietoa. Tarkoitus on laittaa vielä mukaan esim. päiväkirjat ja henkilökohtainen kalenteri kunhan tapahtumakalenteri yleensäkin sivustolle saadaan joskus asennettua. Esimerkin uudesta jäsenprofiilista voit katsoa tästä: http://www.roolipelit.net/index.php?mod ... name=vader
Admin
Site Admin
 
Viestit: 187
Liittynyt: 03 Touko 2004, 10:01

Päivityksiä sivustolla: kalenteri

ViestiKirjoittaja Admin » 17 Touko 2005, 11:44

Kalenteri on nyt sitten käyttövalmiina, joskin se ei ole ihan sellainen kuin halusin, mutta toivottavasti saadaan sitä sitten muokattua tulevaisuudessa. Kalenteri löytyy etusivun oikeasta reunasta.

Kalenterin lisää-napista kuka tahansa voi lähettää uusia tapahtumia. Ainoastaan pääkalenteriin menevät merkinnät tulevat suoraan näkyviin kaikille. Julkiset omassa kalenterissa olevat merkinnät saat näkyviin valitsemalla joko ko. käyttäjätunnuksen tai Kaikki käyttäjät suodatuksen kalenterissa. Tällä tavoin PJ voi esim. ilmoittaa pelipäivät yms, eivätkä ne tule koko Roolipelit.netin näkyville.

Pääkalenterin merkinnät hyväksytään ja tarkastetaan ennen julkaisua, joten kokeilemistakaan ei tarvitse pelätä. Ne eivät tule kaikkien näkyville ilman meidän läpikäyntiämme.
Admin
Site Admin
 
Viestit: 187
Liittynyt: 03 Touko 2004, 10:01

Päivityksiä sivustolla: kalenteri

ViestiKirjoittaja fjin » 04 Heinä 2005, 18:37

Koskas rekisteröityneet jäsenet saavat valita mitä uutisia haluvat / tai eivät halua nähdä.
Minua ei voisi vähempää kiinnostaa WoD tai mikään D20 - joten niillä aihemerkinnöillä olevia uutisia en sitten myöskään halua nähdä.
Avatar
fjin
 
Viestit: 83
Liittynyt: 13 Touko 2004, 10:29
Paikkakunta: Tampere

Päivityksiä sivustolla: kalenteri

ViestiKirjoittaja Admin » 04 Heinä 2005, 20:18

Heti kun vain aikaa riittäisi kehittämiseen. Tarkoitus olisi, että profiiliin voisi liittää "teeman", jolloin myös esim. etusivulle tulevat keskustelut rajautuisivat yleisiin ja valittuun teemaan. En kyllä osaa sanoa, koska ehdin moisen väsätä. :(
Admin
Site Admin
 
Viestit: 187
Liittynyt: 03 Touko 2004, 10:01


Paluu Tiedotuksia

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php